
Develi, atalarından aldığı mirası en iyi şekilde bugüne kadar taşıyan ve değerlerini gelecek kuşaklara da miras bırakan bir ailenin eseridir. Develi olarak en büyük mirasımız dürüstlük, disiplin, kaliteli hizmet, hijyen ve lezzet olmuştur. Bunların tümünü atalarımızdan aldığımız iş ahlakı ile bir araya getirerek bugünlere geldik, bizden sonraki nesiller de aynı değer yargılarıyla devam edecek.

Develi olarak, Türk mutfağının zenginliğini ve inceliğini en iyi şekilde yansıtıyoruz. Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz, Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle misafirlerimize sunuyoruz. Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet, ustalık, profesyonellik ve titizliğin hikâyesi olan restaurantımız, İstanbul’da ilk kez 1966 yılında, bugün bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Samatya’da açıldı. Ardından Etiler, Kalamış, Ataşehir ve son olarak Florya’da açtığımız yeni restaurantlarımızda da misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Develi’ye gelenlere asla müşteri gözüyle değil, misafir olarak bakmak ve işimizi severek yapmamız en önemli düsturumuz.

1912 yılında başladığımız yolculuğumuz süresince, bizi bugünlere getiren temel taşlarımızdan bir tanesini bile yerinden oynatmadan, lezzetimizi layık olduğu şekilde gelecek nesillere aktaracağız.
0 yorum :
Yorum Gönder