
İstanbul'un en meşhur kebap restaurantlarından biri olan Develi'yi gitmeyenler, "İkinci Bahar" televizyon dizisinden hatırlayacaktır. Gaziantep mutfağının en güzel lezzetlerini, ilk açıldıkları günden beri aynı lezzet ve ilkelerle hazırlayan Develi, hem iyi kebap hem de iyi tatlı yemeniz için her gün kapılarını açıyor. Enfes bir terasa sahip olan mekanın et konusunda uzmanlığı kurucusu Arif Develi'den geliyor. Mezesinden kebabına, fındık lahmacundan içli köfteye kadar her lezzetin tadı hala damaklarımızda... Arif Bey'in bir de kebaba kattığı yenilikleri hakkında bizleri bilgilendiren mekan sahibi, Antep mutfağına kattığı özel lezzeti Develi efsanesini oluşturan ünlü fıstıklı kebabının Arif Bey’in kendi buluşu olduğunu söylüyor.
0 yorum :
Yorum Gönder